[clamav-users] Error in testing clamav and no fanotify

Frans de Boer frans at fransdb.nl
Fri Oct 4 14:36:31 EDT 2019


On 04-10-2019 00:10, Micah Snyder (micasnyd) via clamav-users wrote:
> Frans,
>
> Can you provide some more details about your system?  What version of Linux are you testing on?
>
> -Micah
>
> On 10/3/19, 5:05 PM, "clamav-users on behalf of Frans de Boer" <clamav-users-bounces at lists.clamav.net on behalf of frans at fransdb.nl> wrote:
>
>      LS,
>      
>      The 0.102.0 version has problem to enable fanotify. Setting it manually
>      does not work, only when a statement in configure '$have-fanotify=no' is
>      changed to yes, it is included in the compile phase.
>      
>      Also, the test 'test-clamav' is always failing. I did not tried the
>      101.4 version yet to see if that behaves the same. 101.3 is compiling
>      properly and tests are all passed.
>      
>      Regards, Frans.
>      
>      
>      _______________________________________________
>      
>      clamav-users mailing list
>      clamav-users at lists.clamav.net
>      https://lists.clamav.net/mailman/listinfo/clamav-users
>      
>      
>      Help us build a comprehensive ClamAV guide:
>      https://github.com/vrtadmin/clamav-faq
>      
>      http://www.clamav.net/contact.html#ml
>      
>
>
> _______________________________________________
>
> clamav-users mailing list
> clamav-users at lists.clamav.net
> https://lists.clamav.net/mailman/listinfo/clamav-users
>
>
> Help us build a comprehensive ClamAV guide:
> https://github.com/vrtadmin/clamav-faq
>
> http://www.clamav.net/contact.html#ml

I use OpenSuse 15.1 and Tumbleweed - latest incarnations.
15,1 is the OpenSuse version of 4.12.14 and Tumbleweed 5.3.1.

I tried 0.101.4 too, and no problem there.

--- Frans.




More information about the clamav-users mailing list